Suspectul în cazul uciderii prostituatei din Pădurea Băneasa, reținut

descoperire-macabra-prostituata-ucisa-si-aruncata-in-padurea-baneasa
descoperire-macabra-prostituata-ucisa-si-aruncata-in-padurea-baneasa

Marin Dumitru, suspectul în cazul uciderii prostituatei din Pădurea Băneasa, în apropierea Academiei de Poliție a fost reținut, acesta recunoscându-și vina. Raportul necropsiei femeii ucise arată că aceasta a fost lovită în cap, în repetate rânduri, cu pumnii şi cu un ciocan, informează Mediafax. Suspectul i-a luat poşeta şi un telefon mobil, apoi a fugit.

În după-amiaza zilei de 31 octombrie, suspectul Marin Dumitru a lovit-o pe prostituata de 30 de ani de mai multe ori, cu pumnii şi cu un ciocan, provocându-i leziuni în urma cărora aceasta a decedat, se arată într-un comunicat de presă de joi al Parchetului Tribunalului Bucureşti. Cadavrul femeii a fost descoperit la 1 noiembrie, la marginea pădurii Băneasa, de către concubinul femeii, care a sunat la numărul de urgenţă 112. Concubinul a susţinut în faţa poliţiştilor că a plecat să o caute la marginea pădurii Băneasa, unde ştia că aceasta se prostitutează, pentru că nu mai venise acasă şi nici nu mai răspundea la telefon.

Suspectul este acuzat de omor deosebit de grav şi tâlhărie, procurorii de la Parchetul Tribunalului Bucureşti emițând pe numele acestuia o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Instanţa Tribunalului Bucureşti va judeca astăzi cererea procurorilor de arestare preventivă a lui Marin Dumitru.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel