Suleyman Magnificul: Hurrem, îngrozită de un pericol uriaș

Hurrem (Vahide Percin Gordum) a îmbătrânit și este conștientă că nu îi mai poate dărui Sultanului (Halit Ergenc) alți prinți.

Acest lucru o îngrozește pe Hurrem, dar Sultanul o asigură că singurul lucru care contează este iubirea profundă pe care și-o poartă reciproc și liniștea pe care el o regăsește în această iubire.

Citește și: Suleyman Magnificul desemnează succesorul tronului

 
Sultana Fatma (Meltem Cumbul), sora sultanului, s-a reîntors în Palat, împreună cu Huricihan (Burcu Ozberk), fiica sultanei Hatice, pe care a crescut-o după moartea mamei sale. Fatma și-a manifestat dușmănia față de Hurrem, încă din prima zi în care a pășit în Palat, și este dornică să se răzbune pe soția Sultanului. După atentatul asupra sa, petrecut într-o piață din Manisa, Prințul Selim (Engin Ozturk) este de nestăpânit. Nu ascultă de nimeni, nu vrea să mai vadă pe nimeni. Doar cadâna Nurbanu (Merve Bolugur), trimisa sultanei Hurrem, încearcă prin orice mijloace să ajungă la inima lui Selim.
 
Ce promisiune îi face Hurrem Sultanei Fatma, ce plan diabolic pune la cale sora Sultanului și care dintre prinți gestionează din umbră acest lucru aflați joi, 1 mai, urmărind un nou episod din “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, joi, de la ora 20:00, la Kanal D.
 

Vezi și: Suleyman Magnificul: Hurrem jură să răzbune moartea fiul său

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel