Stephanie Fox - femeia cu cei mai mari sâni din lume

Mii de femei din întreaga lume plătesc sume exorbitante de bani pentru a-și mări cupa la sutien și a arăta ca ea, iar barbații o doresc cu disperare. Stephanie Fox trece, însă, de ani de zile printr-un coșmar.

Tânăra de 21 de ani spune că sânii ei imenși sunt o povară, atât la propriu cât și la figurat. Din cauza bustului ei mai mult decât generos, fata trebuie să-și facă haine la comandă și nu poate merge liniștită pe stradă fără a auzi obscenități.

Stephanie se plânge că nu își poate găsi un iubit, pentru că bărbații nu o privesc niciodată în ochi, iar femeile cred automat că este actriță de filme pentru adulti.

“Multe femei își doresc sânii mei, dar ele nu știu prin ce coșmar trec eu. Singurii bărbați care se uita la mine sunt cei mai perversi dintre ei. Niciodată nu mă privesc în ochi și încearcă să mă cucerească cu replici ieftine și penibile”, spune tânăra.

“M-am despărțit de iubitul meu în 2010 din cauza faptului că nu mai suporta situația. Sânii mei erau mereu în centrul atenției oriunde mergeam. Devenise extrem de gelos. Toți cei cu care am mai ieșit au fost obsedați de bustul meu, parcă acesta era singurul lucru pentru care ieșeau cu mine. Își doreau să pună mâna pe sanii mei”, mai spune Stephanie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel