Stelian Tănase, reproșuri pentru Victor Ponta și Klaus Iohannis

Anca Murgoci / 16 apr 2015 / 22:33 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Joi seară, în cadrul interviului pe care Stelian Tănase l-a acordat la TVR, moderatorul emisiunii, Sorin Avram, s-a plâns că nici Victor Ponta și nici Klaus Iohannis nu i-au onorat invitația de a veni la Televiziunea Publică.

În acest context, Stelian Tănase a zis că în țările civilizate, demnitarii acordă interviuri doar la Televiziunea Publică.

"În Occident, în lumea civilizată să zicem, demnitarii, reprezentanții autorității, nu merg decât la Televiziunea Publică. Pentru acest lucru a fost creată. Demnitarii nu se duc la televiziunile private pentru că ar ieși un scandal enorm. Pe de-o parte, televiziunile concurente ar face scandal pentru că încurajarea unuia dintre agenții economici ar considera drept o intervenție în piața liberă. Din punct de vedere politic s-ar naște tot felul de suspiciuni", a zis Stelian Tănase, joi seară, la TVR 1.

"Poate dacă plecăm eu și dumneavoastră de la TVR... poate vor veni la emisiunile Televiziunii Publice", a fost replica lui Sorin Avram.

"Vreau să mai adaug un lucru: Victor Ponta, după trei ani de prim-ministru, este foarte ușor de atacat pentru că are multe promisiuni neonorate. După trei ani, orice politician de vârf este expus. Nu am să cad în capcana să îi fac o critică lui Victor Ponta. Ce vorbim aici... este o boală cronică a televiziunii care nu se mai sfârșește. Nu a inventat-o Victor Ponta. Până acum, problemele TVR au fost pasate de la un guvern la altul", a conchis Stelian Tănase.

VEZI ȘI: Stelian Tănase, replică vehementă pentru Victor Ponta: Este o problemă de siguranță naționalăTe-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23