Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Stela Popescu dezvăluie CULISELE reclamelor Catena. Propuneri CIUDATE

Stela Popescu și Alexandru Arșinel sunt zilnic la televizor prin deja celebrele spoturi de la Farmacia Catena. Invitată la interviurile DCNews Live, Stela Popescu a dat câteva detalii din culisele reclamelor devenite deja celebre. 

Stela Popescu spune că a primit și o serie de propuneri de la diverse persoane care au urmărit reclamele de la Catena și care cred că ea beneficiază de medicamente gratuite sau cărucioare. Ea spune că în acest sens a fost sunată de mai mulți oameni. 

"Această societate cu noi s-a comportat foarte frumos. Se muncește corect, puțin: avem 4-5 producții pe an, maximum. În rest ce să vă spun, e perfect. Există în spate o întreagă echipă. Este o redacție a unei reviste, cu oameni care scriu, fac scenarii, care asistă la filmare. E o echipă care muncește, cu regizori. E organizat totul. Toată lumea crede că eu primesc de la Catena gratis toate medicamentele. Îmi dă lumea telefoane să le dau cărucioare, dar nu depind de mine. Vor să le pun pile și la medicamente și la tot. Noi avem un fel de exclusivitate, am promis de la început că nu mai facem altceva. Avem o singură societate, care se ocupă de noi, nu amestecăm lucrurile," a spus Stela Popescu. 

Vezi răspunsul complet al Stelei Popescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel