Urmărește emisiunea live


STB le ÎNCHIDE în criza noului coronavirus. Rămân doar 60!

Având în vedere situația generată de răspândirea COVID 19 și măsurile impuse de starea de urgență la nivel național, STB SA face o serie de anunțuri.

Având în vedere situația generată de răspândirea COVID 19 și măsurile impuse de starea de urgență la nivel național, STB SA anunță că o parte din centrele de vânzare vor fi închise începând de luni, 23 martie 2020, din motive de protejare atât a călătorilor, cât și a angajaților.

Astfel, rămân la dispoziția publicului doar 60 de centre, cu orar de funcționare între orele 6.00-20.00 în timpul săptămânii și între orele 8.00-15.00 în weekend

STB SA recomandă călătorilor ca în această perioadă să utilizeze preponderent modalitățile alternative de achiziție și de plată a călătoriei, puse la dispoziție: încărcarea online a cardului de transport nominal, plata prin intermediul aplicației de mobil BPay sau plata prin SMS. Aplicația gratuită BPay permite achiziționarea de titluri de călătorie direct de pe telefonul mobil de tip smartphone cu conexiune la internet, fără a fi necesară existența unui card de transport.

Detalii privind metodele alternative de plată, precum și lista centrelor care vor fi deschise începând de luni, pot fi găsite pe site-ul STB SA (www.stbsa.ro).

Vor continua să funcționeze centrele din zonele cele mai tranzitate de public, precum și cele din punctele esențiale ale orașului, precum Gara de Nord și Aeroportul Otopeni. Majoritatea punctelor de vânzare ce rămân deschise începând de luni sunt cele de emitere și reîncărcare carduri (49), de unde se pot procura toate titlurile de călătorie, inclusiv abonamente cu preț întreg și redus, cu înregistrarea imediată în sistem, iar 11 centre vor fi de tip offline, care pot emite doar carduri de transport nenominale sau pot reîncărca, pe orice tip de card, orice titlu de călătorie, dar fără preț redus.

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel