Percheziții firme dezinfectanți. Sorin Roșca Stănescu, ipoteză șoc

Dezinfectanți - imagine ilustrativă
Dezinfectanți - imagine ilustrativă

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a reacționat cu privire la perchezițiile de amploare ce au loc la firmele care comercializează dezinfectanți.

Dacă dezinfectanții nu sunt dezinfectanți, este extrem de grav și asta pune în pericol sănătatea oamenilor. Dacă fima Hexi Pharma a ținut într-o formă sau alta securității, dacă ea a fost o societate acoperită a unui serviciu secret și dacă s-au întâmplat lucrurile grave care s-au întâmplat, înseamnă că și un serviciu secret a fost amestecat. În continuare, dacă succesorul acestei firme în materie de comerț este cumva tot o firmă acoperită a unui serviciu secret, asta înseamnă că toată societatea românească ar trebui să se unească și să pună capăt acestor practici, care iată, se îndreaptă bine împotriva siguranței naționale, împotriva cetățenilor săi, a declarat jurnalistul Sorin Roșca Stănescu, prezent prin legătură telefonică, în jurnalul de știri, de la România TV.

Percheziții de amploare

Polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București, efectuează 5 percheziţii domiciliare, în București și județele Ilfov și Prahova, la domiciliile unor persoane fizice și la sediile sociale și punctele de lucru ale unor societăți comerciale ce produc, importă și comercializează produse biocide.

La mijlocul lunii ianuarie, Ministerul Sănătății a depus o plângere la Poliție după ce a constatat că, în urma analizelor a rezultat că trei produse fungicide sunt neconforme. Sorina Pintea a declarat că produsele sunt acreditate de Ministerul Sănătății din Franța. Surse din cadrul Poliției au declarat că perchezițiile care sunt în desfășurare la această oră au loc la SC G&M 2000 SRL din comuna Jilava și la SC AL Carina SRL din Ploiești.

Vezi și: Percheziții de amploare la firme de dezinfectanți. Pintea: Produsele mai există în spitale!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel