Spital Piatra-Neamț. Detalii șocante despre crimă. Gest horror făcut de soțul femeii imediat după ce a înjunghiat-o

Directoarea de îngrijiri a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ, asistenta Anca P., a fost înjunghiată mortal, vineri după-amiază, în incinta unităţii sanitare, de către soţul acesteia.

Crima s-a produs pe fondul geloziei şi a unui conflict mai vechi între cei doi generat de procesul de divorţ în care se aflau.

Suspectul, angajat ca agent de pază la o firmă din Piatra-Neamţ, a venit în spital înarmat cu un cuţit şi a înjunghiat-o pe femeie de două ori, în coapsă şi în gât.

În urma rănilor, femeia a murit pe loc

Victima câştigase în urmă cu câteva zile concursul pentru funcţia de Director de Îngrijiri al Spitalului Judeţean Neamţ şi în ziua crimei îşi mutase o parte din lucruri din cabinetul de pe Secţia Chirurgie în zona Administrativă (la Birourile din Policlinică). Criminalul a găsit-o în cabinetul de la Chirurgie unde, teoretic, erau ultimele momente de muncă ale celei care urma să intre în pâinea de Director Îngrijiri. A lovit scurt cu cuţitul, de două ori. Unii spun că victima ar fi apucat să ţipe, tot de două ori. Cert este că soţul ucigaş ar fi rămas lângă ea, preţ de câteva clipe. Să se convingă că i se scurge sângele din ea și astfel să nu mai aibă nicio șansă de supraviețuire, spun unii. Şi abia apoi a ieşit pe hol unde a fost supravegheat de paznicii Spitalului, până la sosirea Poliţiei. În timpul acesta, medicii şi asistenţii de pe Chirugie au pus-o pe femeie pe o targă şi au alergat spre ATI, au încercat să o resusciteze dar inutil, cantitatea de sânge pierdut a fost prea mare, scrie Vestea.net.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel