Soţul Andreei Bălan, George Burcea, la un pas să fie înjunghiat: Te tai, te fac franjuri

George Burcea, soțul Andreei Bălan, a fost la un pas să fie omorât de propriul tată. Ioan Burcea a încercat să-l taie cu cuțitul, însă actorul a reușit să scape cu viață.

George a fost la un pas de moarte, după ce s-a revăzut cu tatăl său. Vizibil deranjat de unele comentarii ale fiului său, Ioan Burcea a scos un cuțit cu care ar fi vrut să-l omoare. „Te tai, te fac franjuri cu cuțitul", i-ar fi spus bărbatul.

Soțul Andreei Bălan a reacționat la timp, s-a apărat și a reușit să fugă, scăpând cu viață.

„Acest om are sigur probleme foarte grave. George nu a păstrat legătura cu el și nici nu cred că mai vrea, mai ales după cele întâmplate. A scos pur și simplu cuțitul să-l taie. Ei s-au întâlnit pentru că George s-a gândit că există remușcări pentru tot ce a făcut, dar Ioan a răspuns violent și a vrut să-l omoare. Ăsta nu mai este tată!", a declarat o rudă a lui George Burcea.

Era să moară!

„Ei, ca familie, au fost o familie în care au îndurat multe. Și George, și ceilalți trei frați ai lui, și mama lui. A fost cumplit pentru ei. Știu că pe mama lui George a și tăiat-o cu cuțitul în timpul căsătoriei. Ea a ajuns de urgență la spital, era să moară. Au trecut prin multe. Băiatul ăsta este pâinea lui Dumnezeu, nu îl moștenește.

Nu și-a lăsat familia. Este un copil modest, a fost lângă mama lui mereu. Credeți-mă, nimeni nu ar fi rezistat lângă un asemenea om. Mama lui George și Ioan au divorțat până la urmă, dar demult. Ei au mult timp de când nu mai sunt împreună, George și sora lui au fost crescuți de mamă, care i-a format ce sunt astăzi. După tot ce a pătimit, femeia s-a îmbolnăvit, a fost rău. Acum e mai bine, dar nu poți uita așa ceva. Să te ferească Dumnezeu", a spus sursa citată.

George Burcea își dorește să lanseze un roman despre  violența domestică, o carte inspirată din propriile experiențe, în special din viața mamei sale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel