Sorana Cîrstea a anunţat de ce nu merge la Jocurile Olimpice. "Dacă aş fi jucat, aş fi făcut-o din patriotism"

Facebook Sorana Cirstea
Facebook Sorana Cirstea

Sorana Cîrstea răspunde criticilor şi anunţă de ce va lipsi de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 

”Ar fi fost o onoare să îmi reprezint țara la Jocurile Olimpice de la Tokyo, însă, din păcate, nu pot face acest lucru din cauza rupturii musculare suferite în urmă cu câteva săptămâni. Pentru mine urmează cel puțin o lună de pauză competițională și, în acest moment al carierei mele, prioritară este sănătatea.

Am refuzat constant orice ajutor din partea Federației și a Comitetului Olimpic! Dacă aș fi putut să joc, aș fi făcut-o din patriotism, cum am făcut-o la Jocurile Olimpice de la Beijing și Londra”, a scris Sorana Cîrstea, pe Instagram.

Cîrstea a jucat accidentată la Wimbledon 

”Am jucat cu o ruptură de un centimetru și jumătate. A fost o accidentare destul de urâtă. Doctorii mi-au spus să nu intru pe teren. E o accidentare cu care mă confrunt de ceva timp, dar s-a agravat. Înaintea turneului nu aveam nicio speranță.

Luând asta în considerare, cred că am jucat peste așteptări. Puteam să fac mai multe, e cu dus și întors, depinde cum o privești”, a dezvăluit Sorana Cîrstea, conform Digisport.

Cozmin Guşă, critici dure la adresa lui Ion Ţiriac

"Am un om negru al săptămânii. Poate spre surprinderea voastră, aş vrea să spun că este vorba despre Ion Ţiriac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis. Acesta a fost de acord, ba chiar a încurajat tenismenele să nu meargă să reprezinte România la Olimpiada, ceea ce este împotriva olimpismului, împotriva sportului românesc şi a interesului acestuia. Asta cu Olimpiada şi cu drapelul este ceva sfânt şi îi reamintesc lui Ion Ţiriac că este preşedintele fondator al COSR, iar refuzul lui de a trimite sportivi la Olimpiadă, deşi sunt calificaţi, îl declasifică din categoria de suporter al sportului românesc. 

Nu ştiu care sunt interesele lui, ştiu că a influenţat-o pe Halep şi la Rio. Atunci lua medalie de aur Halep, era în formă mare. A convins-o să nu meargă, că e Zika şi o muşcă. Nu a fost muşcat nimeni, a fost o speculaţie. Aceste lucruri mă deranjează şi din calitatea mea de preşedinte de Federaţie, care fac toate eforturile să avem sportivi la cel mai înalt nivel", a declarat Cozmin Guşă la "Deferiţi Mass Media". 

VEZI Gușă: Refuzul lui Țiriac de a trimite sportivi la Olimpiadă îl descalifică. Știu că a influențat-o și pe Halep

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel