Smart Start USA 2019. Ilan Laufer: Oportunități de internaționalizare pe piața americană pentru oamenii de afaceri din Prahova

Ilan Laufer, inițiatorul și coordonatorul programului Smart Start USA,  a anunțat, printr-un comunicat, oportunitățile de internaționalizare pe piața americană pentru oamenii de afaceri din Prahova.

Ploiești, 20 mai 2019: Turneul programului Smart Start USA a ajuns, astăzi, la Ploiești. În amfiteatrul Universității de Petrol și Gaze și-au dat întâlnire peste 50 de antreprenori prahoveni cu echipa de proiect Smart Start USA.

La conferința “Smart Start USA – Soluții eficiente de finanțare pentru internaționalizarea afacerilor românești” alături de Ilan Laufer, inițiatorul și coordonatorul programului, au participat: rectorul Universității Petrol și Gaze, prof. univ. dr. ing. Mihai Pascu Coloja, reprezentanți ai Camerei de Comerț și Industrie Prahova, ai Agenției Ploiești pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovare Export și ai mediului de afaceri din județul Prahova.

Interesul afaceriștilor, prezenți la conferință, s-a axat pe oportunitățile concrete, existente pe piața americană și identificate în urma celor 3 misiuni economice organizate de Smart Start USA la Miami și New York, avantajele oferite de programul Smart Start USA, precum și condițiile și pașii de înscriere în platforma programului.

**********
Smart Start USA este șansa reală a antreprenorilor români de a depăși granițele române și europene și de a intra pe o piață cu foarte multe posibilități de dezvoltare, rămânând singurul program privat din România care contribuie concret la dezvoltarea Parteneriatului strategic dintre România și Statele Unite. Smart Start USA sprijină dezvoltarea sectoarelor economice prioritare pentru exporturile românești, internaționalizarea companiilor autohtone, precum și consolidarea relațiilor comerciale româno-americane.

Mai multe informații despre condițiile, avantajele și oportunitățile oferite de program pot fi aflate accesând link-ul: https://smartstartusa.net și înregistrându-vă în comunitatea Smart Start USA. potrivit unui comunicat de presă transmis pe pagina de Facebook a lui Ilan Laufer.

Vezi și Vezi și Program Smart Start USA 2019. Anunțul lui Ilan Laufer

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel