Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Situație RIDICOLĂ la mall după ce magazinele s-au redeschis. E de noaptea minții! Ne plimbăm aiurea pentru că ei au dezactivat opțiunea!

Mall
Mall

Deși magazinele de la mall s-au redeschis, a apărut o situație de-a dreptul ridicolă.

Până să vină pandemia și, evident, până să se închidă magazinele din mall, oamenii puteau verifica dacă produsul X se află pe stoc în cel mai apropiat loc de locuința lor. Stupoare însă! Multe magazine au renunțat la procedeul de verificare a produselor care se află pe stoc. Opțiunea ”Verificați disponibilitatea în magazin” este dezactivată momentan, astfel încât omul este nevoit să meargă, cu masca la gură, în mai multe mall-uri să verifice dacă există produsul dorit pe stoc.

Situația ne-a semnalat-o un cititor DC News:

”Am vrut să cumpăr o pereche de încălțăminte. Nu comand online pentru că am avut doar experiențe nefericite și nu am timp să fac retururi peste retururi. Așa că m-am bucurat că se deschid magazinele de la mall. Dau să verific online dacă produsul căutat de mine este pe stoc în magazinul X. Opțiunea aceasta însă era dezactivată când, mai mult ca niciodată, ar trebui să funcționeze ca să nu colindăm noi nu știu câte mall-uri în căutarea mărimii potrivite.

Este chiar bătaie de joc. Este stare de alertă, sunt niște reguli, dar parcă nimeni nu se mai gândește la confortul nostru. Nu-i place nimănui să meargă cu masca la gură prin mall-uri, dar evident că înțeleg situația și ne conformăm. Ideea era ca magazinele să ne ajute să mergem direct la țintă, nu să ne plimbăm, în pandemie, la mall așa degeaba până găsim mărimea potrivită”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel