Site-urile ministerelor, fără puls în 2013

Ministerele

Ministerul pentru Societatea Informațională a rămas în anul apocalipsei, ultima postare fiind din data de 27 decembrie și se referea la înființarea Ministerului pentru Societatea Informațională, prin reorganizarea Ministerului Comunicațiilor și Societății Informționale.

Ministerul Educației are o ultimă informație din 24 decembrie 2012, când anunța că: " Reactorul Nuclear de cercetare și producție radioizotopi VVR-S de la Măgurele va fi dezafectat, iar combustibilul nuclear uzat a fost transportat spre depozitare în Federația Rusă".

Ministerul Culturii a avut un puseu online pe 3 ianuarie, când a prezentat condoleanțe familiei lui Sergiu Nicolaescu, dar în deschiderea site-ului, ultimele informații erau legate de evenimente din iunie 2012.

Ministerul Mediului și Schimbărilor Climatice a rămas la o informare metereologică din 12 decembrie.

Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale are ultima informație din 10 decembrie, pe când Ministerul Economiei din 29 decembrie.

Există și excepții de la regulă: Ministerului Sănătății, Ministerului Justiției, Ministerului Apărării Naționale au puls de pe 7 ianuarie.

Timiditatea online a Ministerelor nu pare a fi soluționată prea curând, deși Victor Ponta anunța, la începutul lunii decembrie, că va colabora cu Botan Cristian, creatorul site-ului publicjob.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel