SIMPTOME boală DJ Wanda. "Am un diagnostic clar"

De mai bine de trei luni, DJ Wanda se simte rău și caută soluții pentru a se trata. Povestea a început acum șase luni, dar vedeta a fost foarte puternică și a încercat să facă astfel încât să nu se vadă că boala o afectează.

Întrebată de Cătălin Măruță care sunt simptomele maladiei de care suferă, DJ Wanda a zis: "Este foarte crunt. Te deshidratezi total. Mai mult decât atât, nu ai voie să mănânci nimic. Nu te alimentezi. Este malnutriție, malabsorbție. Ideea că oamenii care suferă de această boală vor să mănânce pentru că psihic trebuie să fii foarte puternic, dar corpul nu îți permite. Este vorba despre o problemă autoimună. Apropo, mie așa îmi place să spun, că boala doarme, iar eu vreau să o adorm de tot. Mai sunt câteva investigații de făcut pentru a cunoaște exact ce am. În momentul de față am un diagnostic clar. Atunci când am simțit că mă deshidratez, vomitam, corpul nu mai accepta nimic, mi-am dat seama că nu este în regulă. Am crezut că am luat un virus".

[citeste si]

"Nu trebuie să te întrebi 'de ce eu?'. Fiecare are karma lui. (...) Boala este de ordin microscopic. Infecția mucoasei este inflamată în intenstin, în stomac. Este de mai multe tipuri: microscopic, colagenos etc. Este pe sistem autoimun. Mucoasa intestinului gros este afectată. Este o boală autoimună. Acum mănânc orez. Eu vreau să adorm boala aceasta", a mai spus DJ Wanda la Pro TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel