Simona Pătruleasa: Sărbătoare inedită de Ziua Copilului, alături de fiica sa

ingrid
ingrid

Vedeta știrilor Kanal D, Simona Pătruleasa s-a bucurat alături de fiica sa, Ingrid Maria, de Ziua Internațională a Copilului. 1 iunie 2012 a fost o zi specială în familia Simonei, deoarece Ingrid a sărbătorit prima Zi a Copilului din viața sa.

“Ingrid este tot ce contează pe lumea asta!”, a declarat Simona Pătruleasa la „Drept la țintă”. Are aproape 9 luni și adoră ieșirile în aer curat, iar astăzi, de Ziua Copilului, a mers împreună cu mama ei să se bucure de soare și broscuțe într-un parc din București.

Simona Patruleasa, vedeta știrilor Kanal D, a afirmat că se topește de dragul fetiței, Ingrid devenind centrul universului pentru ea. “Este tot ce contează pe lumea asta!”, a declarat emoționată frumoasa mămică.

Și pentru că lui Ingrid îi place apa, familia Simonei a plănuit și o primă vacanță în trei. “Vom merge undeva la mare, unde este cald și frumos, dar am ceva emoții pentru că este prima ei (referitor la Ingrid) ieșire și primul zbor cu avionul. Cred că o să fie bine!”, a completat vedeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel