Simona Halep, victorie la Wimbledon. Hantuchova: Teo Cercel, rol crucial

Simona Halep a câștigat Wimbledon anul acesta, iar rezultatele excelente i se datorează şi omului care îi este alături de mulţi ani.

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) îl are alături de mult timp pe preparatorul fizic Teo Cercel.

Despre relaţia sudată dintre Halep şi Cercel a vorbit şi Daniela Hantuchova, 36 de ani, fostă semifinalistă la Australian Open şi bună prietenă cu Simona, citată de Mediafax. "Să nu uităm de Teo Cercel. Colaborează încă de la juniori. Darren Cahill chiar glumeşte cu ei, le spune că sunt ca un soţ şi o soţie. Teo are un rol crucial în tot ce se întâmplă cu Simona. El este eroul nevăzut şi nu trebuie să îi luăm din merite", a spus Hantuchova în presa engleză.

Hantuchova s-a retras din tenis dar participă la diverse turnee demonstrative, inclusiv la cel desfăşurat de curând la Cluj, acolo unde a fost şi Halep. "Trei erori neforţate în finala Wimbledon! Ce poţi să mai spui după asta? Simona îmi este o prietenă apropiată. Ştiu cât de mult a muncit să ajungă aici. Va deveni din ce în ce mai bună", a încheiat Daniela Hantuchova.

Simona Halep este într-o relaţie cu Toni Iuruc, 40 de ani, om de afaceri machedon, cu o avere considerabilă şi cu mai multe firme deschise în România. Conform Cancan, în 2002, Iuruc a înfiinţat agenţia AdVenture, care s-a ocupat de prima campanie electorală a lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei.

Citește și: 

VIDEO Simona Halep a prezentat trofeul de la Wimbledon, pe Arena Națională, în prezența a mii de fani

Turneul Campioanelor, premii-record. Suma uriașă pe care Simona ar putea-o încasa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel