Simona Halep, către Klaus Iohannis: Domnule președinte, e o onoare pentru mine

Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a spus, marți, la ceremonia de decorare de la Palatul Cotroceni, că este mai greu decât finala de la Wimbledon.

„Sunt mândră că sunt româncă și sper să merg cu fruntea sus peste tot și câștig cât mai multe trofee ca să fiu o inspirație pentru toți copilașii și sper să aibă ocazia și condiții cât mai bune că să avem cât mai mulți campioni în viitor. Vă mulțumesc din nou și sunt destul de emoționată, este mai greu decât finala de la Wimbledon”, a spus jucătoarea de tenis Simona Halep la ceremonia care a avut loc marți la Palatul Victoria.

Sportiva din Constanța a primit, marți, Ordinul „Steaua României", în grad de Cavaler. „Domnule președinte, vă mulțumesc foarte mult pentru cea mai înaltă distincție a României, este o mare onoare pentru mine, o recunoaștere și o prețuire față de munca mea. Vă mulțumesc foarte mult din nou. Sper prin aceste rezultate să inspir pe toți copiii să le transmit dorința și plăcerea de a practica acest sport, care te ajută să te dezvolți nu numai în cariera sportivă, ci și în cea personală”, a mai spus Simona Halep.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel