Simona Halep - Ashleigh Barty, ora meciului, turneu Madrid 2019

Simona Halep - Ashleigh Barty, ora meciului, semifinale Madrid 2019. foto: @Simona_Halep - twitter
Simona Halep - Ashleigh Barty, ora meciului, semifinale Madrid 2019. foto: @Simona_Halep - twitter

Simona Halep și Ashleigh Barty s-au antrenat împreună înainte de turneul WTA din Madrid, iar acum se vor lupta direct pentru un loc în semifinale la Madrid 2019.

Simona Halep - Ashleigh Barty se joacă joi, 9 Mai 2019, de la ora 13.00, pentru calificarea in semifinalele de la Madrid 2019.

Simona Halep, locul 3 WTA, 27 de ani, o conduce cu 2-1 pe Barty în întâlnirile directe. Halep a câștigat de două ori în 2018, la Montreal și Cincinnati, iar Ashleigh Barty, locul 9 WTA, 23 de ani, a câștigat, surprinzător, la Sydney, chiar la debutul primului turneu de Mare Șlem din 2019.

"Este o jucătoare foarte bună, are încredere, a jucat bine, e o provocare pentru mine. A fost primul meci din acest an și atunci nu a ieșit bine. Aici e zgură, dar mă aștept la o partidă grea. Mă voi concentra. Nu am jucat până acum împotriva ei pe zgură, dar sliceul nu va fi la fel de periculos ca pe hard", a spus Simona Halep, miercuri, înainte de meciul cu Barty.

La rândul ei, australianca susține că a fost plăcut să o aibă coechipieră pe jucătoarea de tenis de pe locul 3 în clasamentul WTA.

„E testul suprem să joci împotriva celor mai buni. Și cred, fără niciun dubiu, că este cea mai bună, cea mai consistentă jucătoare de zgură. Am făcut împreună un antrenament de calitate la începutul săptămânii. A fost plăcut, prima oară când am lovit împreună și a fost la un nivel înalt", a spus Ashleigh Barty.

Ashleigh Barty a ajuns în sferturile de finală după victoria în fața kazahei Iulia Putinţeva, scor 4-6, 6-1, 6-2. Simona Halep s-a calificat fără probleme în sferturi în capitala Spaniei, după o victorie cu 6-0, 6-0 în faţa slovacei Viktoria Kuzmova.

Citește și:

Simona Halep, adversară de top în sferturi la Madrid 2019

Simona Halep - Viktoria Kuzmova, rezultat Madrid 8 mai 2019 - LIVE SCORE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel