Simona Halep, anunț trist. Totul, la un pas să fie ratat. Se fac presiuni

Simona Halep ar putea rata participarea la Turneul de la Palermo, din cauza noilor reguli de carantină din Italia: „Protocoalele sanitare sunt foarte stricte".

Simona Halep ar putea rata participarea la Turneul WTA de la Palermo, din cauza noilor măsuri adoptate în Italia.

Ministerul Sănătăţii a anunţat că cetăţenii care vin din România şi Bulgaria sunt obligaţi să stea în carantină.

Oficialii competiţiei fac tot posibilul pentru ca Simona Halep să poată juca. Ei au trimis deja o scrisoare prin care solicită o dispensă de la noua regulă: „Nu puteţi să privaţi o jucătoare precum Simona Halep, numărul 2 mondial şi campioana de la Wimbledon, de dreptul de a participa la Turneul de la Palermo, primul organizat după suspendarea cauzată de pandemie. Protocoalele sanitare adoptate de WTA sunt foarte stricte şi garantează siguranţa atât pentru sportivi, cât şi pentru cei din jurul lor”.

„Protocolul le impune jucătoarelor să facă teste de COVID-19 din 4 în 4 zile. Înainte de a ajunge la Palermo, toate sportivele vor face un alt test şi nu vor putea părăsi hotelul înainte de primirea rezultatelor. Sunt convins că sunt îndeplinite toate condiţiile pentru ca jucătoarele din România şi Bulgaria să primească o dispensă de la noua regulă şi să nu intre în carantină", se arată în scrisoarea trimisă de Oliviero Palma, directorul turneului de la Palermo, către Ministerul Sănătăţii din Italia, relatează Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel