SIMONA HALEP - ALEXANDRA DULGHERU, în SFERTURI DE FINALĂ la ROMA 2015. România are o jucătoare în SEMIFINALE

Foto: digisport.ro
Foto: digisport.ro

SIMONA HALEP - ALEXANDRA DULGHERU. Româncele fac legea în turneul de categorie Premier 5 de la Roma, iar țara noastră va avea sigur o reprezentantă în semifinalele din capitala Italiei.

MECIUL SIMONA HALEP - ALEXANDRA DULGHERU POATE FI URMĂRIT LIVE AICI


SIMONA HALEP - ALEXANDRA DULGHERU. Simona Halep (locul 2 WTA) și Alexandra Dulgheru (locul 72 WTA) se vor întâlni, vineri, în sferturile de finală de la Roma, astfel că suntem siguri de faptul că vom avea o reprezentantă în careul de ași al competiției.

SIMONA HALEP - ALEXANDRA DULGHERU. Prima ”tricoloră” calificată în sferturile din capitala Italiei a fost Alexandra Dulgheru, care a trecut în optimi de rusoaica de pe locul 8 WTA, Ekaterina Makarova, scor 6-4, 6-3, după o oră și 29 de minute de joc.

Vezi aici detalii: Victorie superbă! Dulgheru s-a calificat în sferturi la Roma

SIMONA HALEP - ALEXANDRA DULGHERU. Românca de pe poziția 72 în lume nu se află la prima surpriză în acest turneu, ea eliminând-o în turul 2 pe cehoaica Lucie Safarova, locul 14 în lume, după două ore şi 30 de minute și un set decisiv încheiat în tie-break, scor 1-6, 6-4, 7-6 (6).

SIMONA HALEP - ALEXANDRA DULGHERU. Imediat după victoria fantastică reușită de Alexandra Dulgheru în optimi, pe a treia arenă de la Roma s-a jucat meciul dintre Simona Halep și Venus Williams. Românca a spulberat-o în doar o oră pe americanca de pe locul 16 WTA, scor 6-2, 6-1.

Vezi detalii aici: Halep a spulberat-o pe Williams și s-a calificat în sferturi la Roma


SIMONA HALEP - ALEXANDRA DULGHERU. Pe lângă Simona Halep și Alexandra Dulgheru, România o mai are în turneul feminim de simplu de la Roma pe Irina Begu (locul 31 WTA), care va juca în această seară, de la ora 22:00, cu Viktoria Azarenka (locul 29 WTA), în optimile de finală.

SIMONA HALEP - ALEXANDRA DULGHERU. Simona Halep și Alexandra Dulgheru nu s-au mai întâlnit niciodată până acum într-un meci din circuitul WTA, astfel că partida de mâine va fi primul lor duel direct.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel