Alexandra Dulgheru s-a calificat în sferturi la Roma, după victoria cu Ekaterina Makarova. S-ar putea întâlni cu Simona Halep

Alexandra Dulgheru a reușit, joi, o calificare superbă în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma. Românca de pe locul 72 WTA a trecut în optimi de o adversară mult mai bine clasată în ierarhia mondială, rusoaica Ekaterina Makarova, locul 8 WTA.

MECIUL SIMONA HALEP - ALEXANDRA DULGHERU POATE FI URMĂRIT LIVE AICI

Alexandra Dulgheru a învins-o în două seturi pe Ekaterina Makarova, scor 6-4, 6-3, după o oră și 29 de minute de joc. Românca a fost condusă în ambele seturi, dar a reușit de fiecare dată reveniri fantastice.

În actul inaugural, rusoaica a avut 4-1, dar Alexandra Dulgheru a reușit o serie de cinci game-uri consecutive și și-a adjudecat setul după mai bine de 45 de minute de joc.

Setul secund a început tot cu Ekaterina Makarova la conducere. Numărul 8 mondial a condus cu 2-0, după care sportiva noastră s-a redresat și a izbutit o nouă serie de cinci game-uri la rând. Makarova a mai avut o tresărire și a făcut 5-3, dar Dulgheru a încheiat setul la 6-3, concretizând a doua minge de meci.

În sferturile de finală de la Roma, Alexandra Dulgheru se va întâlni cu învingătoarea duleului dintre Simona Halep (locul 2 WTA) și Venus Williams (locul 16 WTA).

MECIUL SIMONA HALEP - VENUS WILLIAMS ESTE TRANSMIS LIVE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel