EXCLUSIV  Silviu Andrei și-a anunțat retragerea din emisiunea lui Capatos

Silviu Andrei
Silviu Andrei

DJ Silviu Andrei a anunțat, miercuri, că emisiunea “Xtra Night Show” de la Antena 1 va continua fără el.

„Noul sezon #XtraNightShow - Antena 1 din această toamnă va continua fără participarea mea”, și-a început astfel mesajul Silviu Andrei.

„Au trecut 6 ani minunați alături de oameni senzaționali cu care am legat prietenii pentru tot restul vieții. Vă mulțumesc tuturor celor care ați rămas măcar un minut cu ochii în televizor să vă uitați la emisiunea noastră seară de seară. Mulțumesc tuturor colegilor din echipa #XtraNightShow și în special lui Dan Capatos, omul care m-a pus în lumina reflectoarelor de televiziune și a crezut cel mai mult în mine. Vă iubesc, mult succes în continuare tuturor și să auzim de bine!”, a transmis Silviu Andrei.

DJ-ul 'păcătos', într-un interviu acordat în exclusivitate pentru DC News, povestea detalii neștiute despre cariera sa. Interviul a fost realizat la trei ani de când se afla în echipa lui Capatos. „Au trecut deja trei ani? Sunt deja trei ani superbi într-o echipă profesionistă. Facem cel mai urmărit show de noapte al românilor. Cu ce-şi doresc ei. Sunt mândru să fac parte din această echipă şi sper că venirea mea în show a fost trecută la capitolul "plus valoare". Mă bucur că aduc românilor în fiecare seară muzica pe care o aşteaptă, multe premiere pe care radiourile nu le pot difuza din cauza formatelor şi a politicilor de programe. Mă bucur că am această libertate şi posibilitate de a impriviza enorm şi de a arăta ce înseamnă un DJ protrivit în show-ul potrivit”.

„Cel mai frumos lucru atunci când eşti DJ este momentul în care tu "cânţi" piesele preferate ale publicului, iar energia pe care o simţi venind de la ei te cuprinde oferindu-ţi o stare de bucurie enormă”, mai spunea el. Interviul integral aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel