Silvia Dumitrescu, BOALĂ incurabilă. "Trebuie să mă împac cu ideea"

Silvia Dumitrescu a vorbit despre boala de care suferă. Iată cu ce se confruntă și cum se menține în formă. 

Silvia Dumitrescu a recunoscut că a fost diagnosticată cu  Hashimoto, o boală a tiroidei.

”Am o imunotiroidie. Este o boală pe care trebuie să o duc până la capătul vieţii. Nu are niciun leac. Este o boală autoimună. Trebuie să mă împac cu ideea aceasta. Am şi momente când mă simt mai bine, am şi momente când îmi dă bătăi de cap, dar… după cum se ştie, şi acele kilograme în plus pe care le-am căpătat de mult timp sunt din cauza acestui lucru. Tot metabolismul devine mai lent.

Am toate motivele din lume să fiu fericită, de depresie nu e vorba. Sunt momente când nici nu te poţi da jos din pat. N-ai energie și se pare că ţi s-au înecat toate corăbiile. Dar nu durează mult lucrul acesta”, a mai povestit Silvia Dumitrescu.

La aproape 61 de ani, Silvia Dumitrescu arată spectaculos. Dieta Silviei Dumitrescu

La aproape 61 de ani, Silvia Dumitrescu are o siluetă de invidiat, mai ales că a reușit să slăbească 25 de kilograme și astfel își poate permite să se îmbrace ca în tinerețe. 

”Am mese fixe, iar ultima masă este la şapte seara. Am renunţat la tot ce-mi place, la prăjeli, mai ales la dulciuri, de care eram dependentă. Pot să vă spun că mă simt mai bine acum, cu kilogramele în minus. Din păcate, nu reuşesc să merg la sala de sport, însă pot să spun că o alimentaţie sănătoasă contează enorm”, a mai spus artista.

Artista ia micul dejun la 10 dimineața, prânzul la 14:30, iar cina la 19:00. Chiar dacă și-a schimbat stilul alimentar, aceasta a recunscut că, din când în când, își mai face câte o poftă. Plăcintele reprezintă desertul preferat al Silviei Dumitrescu. În plus, vedeta compensează faptul că nu lucrează la sală cu mersul pe jos. Aproximativ 10.000 de pași face aceasta zilnic, citează ciao.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel