Sibiu: Avion deviat la Bucureşti, din cauza ceţii

Sibiu: Avion deviat la Bucureşti, din cauza ceţii / Foto: Pixabay
Sibiu: Avion deviat la Bucureşti, din cauza ceţii / Foto: Pixabay

Un avion care trebuia să aterizeze la Sibiu a fost deviat la București din cauza ceții.

Pasagerii cursei Lufthansa care trebuiau să sosească sâmbătă seara la Sibiu, de la Munchen (Germania), au aterizat la Bucureşti, după ce aeronava a fost deviată din cauza ceţii, a anunţat purtătorul de cuvânt al aeroportului sibian, Alexandra Păcurar, transmite Agerpres.

"Din cauza condiţiilor meteorologice - ceaţă asociată cu vizibilitate redusă (maxim 200 m), zborul programat pentru sosire la ora 23,40 din cursul nopţii pe ruta Munchen - Sibiu a fost deviat la Bucureşti, fapt ce a determinat şi anularea zborului programat pentru plecare din cursul dimineţii la ora 7,05 pe ruta Sibiu - Munchen, operate de compania aeriană Lufthansa", a precizat Alexandra Păcurar.

Potrivit reprezentantei Aeroportului Internaţional din Sibiu, "pasagerilor le-a fost asigurată reprogramarea în funcţie de opţiunea acestora şi disponibilitatea următoarelor zborurilor şi, după caz, cazare şi transport".

Vremea în weekend. Maxime peste normalul perioadei

Duminică vremea va fi în general frumoasă, iar regimul termic, caracterizat de temperaturi diurne, în marea lor majoritate mai mari decât cele normale datei. În nord-vestul teritoriului vor fi înnorări în general persistente şi cu totul izolat şi trecător va ploua slab. În restul ţării, în primele ore ale zilei, şi din nou noaptea, pe suprafeţe mici, în zonele joase va fi nebulozitate de nivel jos sau ceaţă, iar în restul intervalului, cerul va fi mai mult senin.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona Carpaţilor Orientali. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 7 şi 13 grade, iar cele minime între -4 şi 9 grade, cu valori mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

De marţi se răceşte 

Începând de marţi, 23 noiembrie, vremea se va răci, iar pe arii restrânse va şi ploua slab. În Carpaţii Orientali, la altitudini mari, vor fi şi precipitaţii slabe sub formă de ninsoare. 

Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificări ziua, local în regiunile estice şi pe arii restrânse în cele vestice şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 6 şi 10 grade, iar cele minime între -5 şi 6 grade. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel