Shhaideh, mărturie emoționantă: Am avut un necaz. Îmi cer scuze

Sevil Shhaideh a făcut mărturisiri emoționante despre viața ei personală.

"Eu am avut un necaz. Am pierdut un copil. N-aş putea să mai pierd şi copiii pe care-i am acum. Şi dacă aţi crezut că este un element de slăbiciune, eu vă rog să mă iertaţi. Îmi cer scuze", spune cu lacrimi în ochi Sevil Shhaideh, într-un interviu pentru Observator, Antena 1.

Întrebată cum a schimbat-o pierderea acelui copil, social-democrata a răspuns: "N-a fost uşor. Toate mamele de îngeri ştiu ce înseamnă să vii acasă cu mâinile goale de la spital. Ai un gol în suflet care nu se poate umple. Nu am ştiut decât să mă duc spre muncă, să mă refugiez în muncă".

De 6 luni, Sevil Shhaideh e mamă cu normă întreagă. Copiii din prima căsnicie a soţului: o fată de 18 ani şi un băiat de 15 au venit din Siria în România pentru o viaţă liniştită.

[citeste si]

"Fata îmi spune "mama". Băiatul îmi zice Sevilica şi sunt cel mai bun profesor al lui. Cel mai greu e să fac lecţii, cu băiatul. Pentru ei e, cum să vă zic, descoperă o viaţă normală în fiecare zi. Avem curent, avem apă, avem internet. Aveau conturi de FB, dar le-au închis. Eu neavând conturi de FB, toate vorbele rele s-au dus la ei şi la soţ, toate lumea le-a închis", a mai spus Sevil Shhaideh.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel