Senatorul Victor Mocanu (PSD), decizie șoc în războiul cu Marcel Ciolacu

În războiul din PSD Buzău, senatorul Victor Mocanu a anunțat, într-un comunicat remis redacției DC News, că își dă demisia din partid.

"Am fost instiintat de unul dintre jurnalistii buzoieni despre faptul ca as fi fost exclus de catre domnul Ciolacu Marcel din PSD. Pentru ca am fost rugat sa prezint un punct de vedere, doresc sa exprim in mod public, pe scurt, opinia mea.

Daca o asemenea informatie (excluderea mea din PSD) are suport in realitate, atunci ea este, pentru oricine citeste Statutul PSD, una nestatutara. Eu nu pot fi exclus de Organizatia Municipala, ci aceasta decizie poate fi luata de Comitetul Executiv National. Dar acesta nu ar fi primul caz de interpretare poetica a Statutului in Republica lui Boscodeala si Ciolacu de la Buzau.

Toate informatiile aberante aruncate in presa sau vehiculate de Ciolacu si ai sai la adresa mea in ultimele zile reprezinta un amalgam de minciuni si non-sensuri pe care am evitat sa le comentez. Spun despre toate acestea ca nu sunt decat dovezi ale limitarii si ingustimii echipei de la conducerea PSD si a colaboratorilor acestora din "societatea civila" si din alte partide prietene", a spus Victor Mocanu.

[citeste si]

"Nu inteleg de ce a trebuit ca Cioacu sa apeleze la atatea scheme complicate pentru a cere excluderea mea, atata vreme cat putea folosi inca de la inceput declaratiile mele in care am criticat public toate calitatile pe care le-a demonstrat acesta dintotdeauna: amatorism, slaba capacitate intelectuala, specializare in furt politic etc.
Imi pare extrem de rau ca PSD Buzau a ajuns sa fie confiscat, din nou, de gasca lui Boscodeala, dar nu imi va parea niciodata rau de ocazia pe care am avut-o de a lucra cu numerosi oameni cu adevarat importanti.

In final, aduc la cunostinta publica faptul ca doresc sa scutesc PSD Buzau de inca un simulacru de vot si imi prezint demisia din acest partid, care va deveni efectiva odata cu instiintarea pe care o voi face in Senat", a adăugat Victor Mocanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel