Senatori infectaţi cu Covid-19. Toate activităţile, SUSPENDATE

Senatul italian şi-a suspendat toată activitatea parlamentară miercuri după ce doi membri aparţinând Mişcării 5 Stele (M5S), partid aflat la guvernare, s-au îmbolnăvit de COVID-19, informează Reuters.

Marco Croatti şi Francesco Mollame au scris pe Facebook că au intrat în carantină. Croatti, în vârstă de 48 de ani, a declarat că a participat la o reuniune parlamentară a M5S joia trecută, purtând mască şi respectând distanţarea socială. Toţi senatorii M5S sunt acum testaţi, a anunţat biroul de presă al Senatului.

Mollame, în vârstă de 58 de ani, a spus că nu a luat parte la întâlnirea M5S deoarece avea deja febră şi acum are dificultăţi de respiraţie şi vorbire. "Nu m-am simţit niciodată atât de rău, acest virus este o fiară urâtă", a scris el pe Facebook. Nouăzeci şi cinci din cei 319 de senatori ai Italiei sunt de la M5S, cel mai mare grup al unui partid în camera superioară a parlamentului.

Dacă şi alţi senatori vor fi testaţi pozitiv, activitatea parlamentară ar putea fi restrânsă înaintea unor dezbateri cheie despre cum trebuie cheltuite miliardele de euro pe care Italia ar trebui să le primească din Fondul de Recuperare al Uniunii Europene pentru a ajuta economiile blocului comunitar, relatează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel