Selena Gomez, la Teen Choice Awards:"A fost cea mai frumoasă surpriză de ziua mea"

Selena-Gomez-Celebrated-Her-20th-Birthday-After-Winning-Big-Teen-Choice-Award-1
Selena-Gomez-Celebrated-Her-20th-Birthday-After-Winning-Big-Teen-Choice-Award-1

Selena Gomez și-a celebrat ziua de 20 de ani mergând la Teen Choice Awards 2012, festivitate care s-a ținut la  Amphitheatre, California. Aceasta a câștigat prestigiosul trofeu alături de The Scene pentru o colaboare reușită a acestora. 

Cântăreața americană a cărei zi de naștere a fost duminică, 22 iulie, a plecat acasă cu trofeul în formă de placă de surf obținut la Teen Choice Awards 2012, în Los Angeles. Interpreta faimoasei melodii "Love you like a long song" a primit și un tort  în timpul în care i-a fost oferit și mult râvnitul trofeu. Acompaniată de cea mai bună prietenă, Taylor Swift, iubitul Justin Bieber și gazda evenimentului, Demi Lovato, și fanii din public, starul Disney și-a cântat " La mulți ani".Purtând o rochiță  roz Dsquared2 și pantofi semnați Herve Leger, cântăreața și- a petrecut restul serii alături de pritenul Justin Bieber, la restaurantul Il Cielo, unde au luat cina împreună.

Mai târziu în aceeași seară, la Amfiteatrul Gibson, Selena și-a ridicat trofeul în fața fanilor cărora le-a mulțumit  oferindu-le brioșe. Alături de prietenul ei, a transmis de pe scenă mesaje de mulțumire și aprecire pentru toți cei care au susținut-o mereu, spunând că " a fost cea mai frumoasă surpriză de ziua ei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel