Ședința PNL. Stenograme discuție Florin Cîțu - Rareș Bogdan - Ludovic Orban: "Guvernul a fost făcut zdrenţe din cauza lui Voiculescu"

Florin Cîțu, Rareș Bogdan și Ludovic Orban ar fi avut un schimb de replici în cadrul ședinței PNL de astăzi.

Antena 3 a prezentat, pe surse, ce s-ar fi discutat, astăzi, la Partidul Naţional Liberal:

Florin Cîțu: Eu am tot spus, miniştrii sunt evaluaţi. Eu nu am luat o decizie peste noapte. Am tot amânat şi am analizat. Noi trebuie să ne concentrăm pe mesaje despre buna guvernare. Nu intrăm în jocurile USR PLUS. Nu poţi să faci asemenea declaraţii şi apoi să vii la şedinţa de guvern. Vă asigur că, data viitoare când un ministru va ataca un alt ministru sau prim-ministru, va pleca acasă. Nu poţi să fii şi la putere şi în opoziţie şi să îţi ataci premierul. Ei trăiesc din conflicte.

În cazul Drulă, dacă data viitoare se mai întâmplă, iau imediat o decizie, fără să mai întreb pe nimeni. Nu poţi să faci asemenea declaraţii, apoi să vii la şedinţa de Guvern. Guvernul are un singur premier. Nu există miniştri evaluaţi de USR, PNL, UDMR, ci de premier. Vlad Voiculescu a administrat prost ministerul, nu au fost făcute nici măcar bugete.

Rareș Bogdan: Moldovan nu a fost bună ca secretar de stat. Acum, ce fac? O pun ministru? Nu vrem să ne implicăm, dar Moldovan nu a fost bună.

Ludovic Orban: Premierul face evaluări pentru toată lumea, indiferent de partid. Guvernul a fost făcut zdrenţe din cauza lui Vlad Voiculescu, a fost o catastrofă de management, iar premierul nu se poate schimba când un partiduleţ are mofturi.

Florin Cîțu: Varianta unui guvern minoritar este exclusă. Un guvern minoritar nu poate duce România înainte.

Rareş Bogdan: Nu se pune problema ca Florin Cîțu să plece. Voi propune şi un vot de susţinere pentru Cîțu. Politicile reformatoare vrem să le vedem cu toţii, legat de coaliţia USR de a face reforma promisă. Drulă este un ministru bun. Uneori, îşi uită ranga în mână. Nu putem să impunem premierului să nu schimbe un ministru. Asta este Constituţia! Nu ne-am întâlnit cu preşedintele. Singurii care s-au întâlnit au fost Barna şi Cîțu. Este normal să se întâlnească.

Vezi și: Informații din ședința coaliției. Barna, ton diferit față de colegii din USR PLUS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel