Școli DESCHISE într-un Sector din București

Sanie
Sanie

Vineri, 23 martie, cursurile au fost suspendate de Primăria Capitalei, ca urmare a avertizărilor meteo. Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, vine în ajutorul părinților care, din cauza serviciului sau din alte motive, nu pot ține copiii acasă.

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a solicitat identificarea de soluții, pentru a veni în sprijinul părinților care nu au posibilitatea de a-i supraveghea pe cei mici în respectivul interval orar.

"În urma discuţiilor cu reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Sector 5 şi cu directorii unităţilor de învăţământ, având în vedere că efectivul de cadre didactice va fi prezent vineri, 23 martie 2018, în şcoli şi grădiniţe, urmând să aibă program normal de lucru, s-a decis ca pe parcursul zilei de vineri, respectivele incinte să-i găzduiască pe cei mici.

Aceeaşi soluţie a fost adoptată şi la nivelul creşelor aflate în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 5. Procedural, părinţii se vor adresa conducerii unităţilor de învăţământ, completând o cerere în momentul în care îşi lasă copiii în grija cadrelor didactice", se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Sectorului 5.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel