Urmărește emisiunea live



Schumacher, stare de sănătate. ACUZE către familie: De ce nu spun adevărul?

Willi Weber, fostul manager al lui Michael Schumacher, a acuzat familia marelui campion de Formula 1 că nu dezvăluie informaţii legate de starea de sănătate a acestuia, una despre care fanii şi-ar dori să ştie cât mai mult.

"Mi se pare revoltător faptul că fanii lui Michael Schumacher nu ştiu nimic despre starea sa de sănătate. De ce nu spun adevărul?", a spus Willi Weber, potrivit Digi Sport.

Michael Schumacher, în vârstă de 48 de ani, s-a rănit grav la cap după ce a căzut la schi, în decembrie 2013, în staţiunea Meribel din Alpii francezi. Germanul purta cască de protecţie, cu cameră video montată în plus şi s-a lovit cu capul de piatră puţin în afara pistei marcate. Casca s-a rupt în două din cauza impactului. Viaţa pilotului german a fost pusă în pericol, chiar dacă în momentul în care medicii au ajuns la el, Schumacher era conştient - foarte agitat. A fost transportat de urgenţă la Grenoble University Hospital Center şi multe luni a stat în comă, mai informează sursa citată.

[citeste si]

După ce s-a trezit din comă, el a fost luat în îngrijire de specialişti în neurologie, iar în prezent se află la locuinţa sa din Elveţia. Familia lui Schumacher a oferit în ultimii ani foarte puţine informaţii prinvind starea de sănătate a fostului pilot.

Michael Schumacher s-a născut pe data de 3 ianuarie 1969, în localitatea Hurth, situată în vestul Germaniei, în landul Nordrhein-Westfalen. El a debutat în Formula 1 la vârsta de 22 de ani, la volanul unui monopost Jordan, în august 1991, în Marele Premiu al Belgiei, desfăşurat pe circuitul Spa-Francorchamps şi a obţinut prima victorie un an mai târziu, pe acelaşi circuit. Schumacher are în palmares şapte titluri de campion mondial, în 1994, 1995 (ambele cu Beneton), 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004 (toate cinci cu Ferrari), performanţă neegalată până acum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel