Scandal la "Bravo ai stil!". Raluca Bădulescu a explodat, după ce a fost făcută manelistă: Aveți impresia că sunteți deștepți și eu sunt aia cu buze de un kilogram - VIDEO

Raluca Bădulescu a explodat, în timpul emisiunii, după ce o concurentă a insinuat că este manelistă. 

Deea a jucat rolul unei actrițe premiate la Oscar și a ţinut un discurs în care şi-a ironizat colegele, altora le-a mulţumit, dar şi juraţilor le-a transmis diferite mesaje. Concurenta a făcut câteva glume şi pe seama Ralucăi Bădulescu: "Îți mulțumesc din suflet pentru că datorită ție am și eu curaj să ascult manele în public. Înainte le ascultam doar în baie".

"Fetiță, poate vrei să ne spui adio"

"E seară eliminatorie, fetiță, poate vrei să ne spui adio cu chestia asta și nu știi cum să faci. Și ai zis să ții un speech, așa... Diferența între a mă face Cătălin manelistă și a zice tu chestia asta este foarte mare. Tu nu mă cunoști! Nu cunoști nimic despre mine. Roast-uri să faci la tine acasă. Tu nu ești atât de interesantă și nici atât de smart și nici atât de funny cum te crezi!

Asigură-te că mă cunoști foarte bine, până să spui ceva despre mine! Am făcut niște școli, am un trecut în spate... Pamflet, permite-ți cu colegele tale! Nu-ți permiți cu mine pentru că nu mă cunoști și, repet, nu ești atât de grozavă cum te crezi. Toți aveți impresia că sunteți foarte deștepți, iar eu sunt aia cu păr blond și cu multe gene și cu buze de un kilogram pe care mi le-am pus la televizor. Și mai sunt și proastă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel