Scandal cu românii înghesuiţi pe aeroport. Radu Cristescu: Orban a găsit ţapul ispăşitor

Radu Cristescu FOTO AGERPRES
Radu Cristescu FOTO AGERPRES

Radu Cristescu (PSD) a transmis un mesaj dur la adresa liderilor PNL şi a modului în care aceştia au reacţionat după imaginile cu românii înghesuiţi în aeroportul din Cluj, în aşteptarea avionului spre culturile de sparanghel din Germania. 

"In guvernarea PNL, aia cu lapte și miere, oamenii pleacă, in prag de sărbători și în plină pandemie ucigașă, ca sa culeagă sparanghelul lui tanti Merkel în Germania. Iar Orban a găsit și țapul ispășitor - directorul Aeroportului din Cluj. Asta in condițiile in care in incinta aeroportului, lucrurile s-au desfășurat normal. Adevăratul dezastru s-a petrecut in parcarea aeroportului, care aparține Consiliului Județean Cluj.

Doar ca acolo este președinte un PNL-ist de vază, sau de varză, pe nume Alin Paunel Tișe. Doar ca, fiind PNL-ist, e bun, că ei nu sunt niciodata vinovați. Deci, lui trebuia sa-i ceri demisia, agariciule Orban.

Am vazut și intervenția lui Rareş Bogdan. După câte știm, Rareş este europarlamentar și locuiește in Cluj. Cum de nu s-a dus acum la diasporenii lui, atât de dragi in campania electorală? Când s-a dus in campanie electorală și a dat mana cu ei, cu alegatorii, oare figurantul cu batistuță i-a rugat doar sa-l voteze, sau i-a și întrebat ce probleme au și cum sa le rezolve? Odată ce a ajuns la putere, cu ajutorul diasporei, a încercat oare sa le rezolve problemele?", a scris Radu Cristescu pe Facebook.

Paralelă Oros - Daea

"Acum, când disperarea oamenilor e atât de mare, încât in prag de sărbători pleacă de acasă, de ce nu s-a dus Dichisilă urlătorul la aeroport, sa le spună 'Dragi romani, ramaneti in tara, este nevoie de voi, avem și noi agricultura, vorbesc și cu incompetentul ăla de Orban, și cu incompetentul de ministru al Agriculturii, și incercam sa va rezolvam problemele'?

Și ca sa va dați seama de diferența intre actualul ministru al Agriculturii, liberalul Oros, și fostul ministru Daea, iată declarațiile lor, opuse total:
Oros - ”Orice român are dreptul sa lucreze unde dorește”, în timp ce Daea a spus cu totul altceva - ” Trebuie sa facem tot posibilul sa ne ținem muncitorii în țară”. O slugă liberala a străinilor , față în față cu un român adevarat.

Pe scurt: marș la gunoi, potăi liberale, cu minciunile voastre cu tot!", a scris Radu Cristescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel