Sânziana Buruiană rupe tăcerea: Nu știu dacă el vrea

Sânziana Buruiană a vorbit despre relația cu Nicolae Zuluf la ”Totul pentru dragoste”.

Sânziana Buruiană și Simona Luciu sunt cele două invitate de luni din cadrul emisiunii "Totul pentru dragoste", difuzată de la ora 14.00, la Antena 1. Ele vin cu două povești de viață complet diferite. Dacă Sânziana se consideră o femeie împlinită, Simona însă are o viață plină de traume.

Sânziana Buruiană şi Nicolae Zuluf formează un cuplu de mai bine de patru ani. S-au cunoscut prin intermediul Andreei Tonciu și a fotbalistului Nicolae Mitea. Chiar dacă la vremea respectivă au existat numeroase zvonuri răutăcioase despre fotbalist, Sânziana spune că nu a ţinut cont de gura lumii şi a vrut mai mult. Sânziana Buruiană şi Nicolae Zuluf s-au căsătorit în urmă cu doi ani si 8 luni şi au o relaţie foarte sudată. Cei doi au împreună o fetiță de doi ani. Sânziana mărturisește însă că îşi mai doreşte un copil, mai ales că fiica ei este nerăbdătoare să aibă un frăţior.

Sânziana Buruiană a mai spus că Nicolae Zuluf a fost greu încercat de-a lungul vieţii şi că în urmă cu mai mulţi ani fostul fotbalist şi-a pierdut un frate, la care ţinea foarte mult. "El este foarte credincios. Aşa este şi Izabela. E singurul copil din biserică, care merge să se aşeze în genunchi lângă femeile în vârstă şi se roagă cu ele. Eu aş mai vrea un copil, nu ştiu dacă el vrea. Şi Iza vrea un frăţior, spune Sânziana în cadrul emisiunii "Totul pentru dragoste".

La rândul lui, Nicolae mărturisește că s-a îndrăgostit de Sânziana înainte să o cunoască personal, o văzuse într-o stație de metrou și de atunci și-a dorit să fie soția lui.

Cum au ajuns cei doi să aibă o așa relație sudată și cum decurge povestea lor de iubire în prezent, telespectatorii vor afla, de la ora 14.00, la "Totul pentru dragoste".

Poveste de viață încredibilă

Tot astăzi, Mirela Vaida va avea în platoul emisiunii o femeie cu o poveste de viață absolut incredibilă. Simona Luciu a crescut cu un tată extrem de violent și a plecat de acasă tocmai din acest motiv. Bărbatul cu care se căsătorește însă, ajunge să o umilească adesea în fața prietenilor. Ea mărturisește că la un moment dat, soțul ei chiar a vrut să o dea unui străin pe băutură.

Cu toate acestea, cei doi fac un copil. Însă comportamentul bărbatului nu se schimbă, ba dimpotrivă. Tragediile încep să se țină lanț începând din 1998, când tatăl Simonei aduce acasă, în mașină, trupul ciopârțit al amantei sale, după care se înjunghie singur.

La un an după acest coșmar, Simona are parte de un al doilea. După ce s-a hotărât să divorțeze, soțul ei a decis să se răzbune pe ea, a urmărit-o și a înjunghiat-o.

Despre povestea incredibilă a Simonei și felul cum a reușit să supraviețuiască numeroaselor traume din viața ei, telespectatorii vor afla astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii "Totul pentru dragoste", prezentată de Mirela Vaida, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel