Salată de vinete cu gogoșari și cremă de brânză, rețetă ușoară și delicioasă! Trebuie să încerci

Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani” a explicat cum se pregătește o salată de vinete cu gogoșari și cremă de brânză.

Ingrediente

3-4 vinete

2-3 gogoșari

2 linguri ulei de măsline

2 linguri cremă de brânză

2-3 fire ceapă verde

1 cățel de usturoi

sare

busuioc 

Mod de preparare

Vinetele se coc, se curăță, se lasă la scurs și se toacă mărunt. Gogoșarii se curăță și se toacă în cubulețe mici. Se trag la tigaie în 2 linguri ulei de măsline, alături de un cățel de usturoi strivit. Nu trebuie ținuți pe foc decât 1-2 minute.

Peste vinetele scurse, răcite și tocate, se adaugă gogoșarii trași la tigaie, împreună cu uleiul de măsline și se amestecă. Se adaugă crema de brânză, câteva frunze de busuioc mentolate, tocate mărunt, rondele mici de ceapă verde și se potrivește gustul cu sare, notează a1.ro.

Este delicioasă salata de vinete cu gogoșari și cremă de brânză, mai ales servită cu felii de pâine prăjite!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel