Ingrediente: 3-4 dovlecei (1Kg), 100g de iaurt, 150g maioneză, 100g brânză feta, 2 căței de usturoi, 1 ceapă mică, 1 legătură de mărar, sare și piper
Ingrediente maioneză: 3 ouă, 1 linguriță de muștar dulce, 150 ml de ulei, 1 linguriță de zeamă de lămâie
Cum se prepară
Dovleceii spălați se taie cubulețe și se pun la făcut în baie de aburi, 20-25 de minute. Apoi, se pasează și se scurg de zeamă, scrie delicatese.net. Brânza feta se mărunțește cu o furculiță. Usturoiul se zdrobește sau se dă pe răzătoare. Amestecăm cu restul ingredientelor și dregem cu sare si piper. La sfârșit, adăugăm mărarul tocat mărunt.
Vezi și: Negresă fără făină. Rețeta din trei ingrediente
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News