S-a RUPT lanțul de iubire. "ADIO" Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. "Băiat RĂU. Lasă-l cu HAREMUL lui"

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au spus din nou adio. Care este motivul și cum au reacționat fanii.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou, iar de data aceasta, vedeta jură că ruptura este definitivă. 

Pe conturile de Instagram ale celor doi apar dovezile clară că nu se va mai ajunge la un numitor comun niciodată, dar asta au mai spus-o și în trecut.

La scurt timp după ce au anunțat despărțirea, Bianca și Alex au scos toate pozele în care erau împreună. Fanii au reacționat fără să stea pe gânduri.

”Ești prea frumoasă să stai după un „băiat rău”…Câți nu stau la coadă să te cucerească? Lasa-l cu haremul lui”, ”Cu operații, fără operații, este frumoasă… Ceea ce nu înțeleg eu este că ăla să-și ia mereu haremul de femei după el … pe fosta fosta, pe fosta și pe actuala, toți în casă cu copiii…băi, am înțeles că au o relație, ok, pt binele copiilor, dar chiar să le cari după tine tot timpul…și nu cred eu că nu se uită și la fosta, pt că este foc de frumoasă și aceea. Prea bună a fost Bianca cu parvenitul ăla”, ”Ești superbă și am adorat povestea ta cu Alex de iubire!! Dar tu ești BIANCA..nu te lăsa umilită de el și de nici un alt bărbat!!”, au scris fanii la postare Biancăi.

Motivul pentru care Bianca s-a despărțit de Alex

„Ieri, pe 1 septembrie, când am împlinit doi ani de relație, am decis să pun punct. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi”, dezvăluia Bianca Drăgușanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel