Rona Hartner și Florin Pastramă, scandal de proporții. Replică pentru Brigitte: Să fie foarte clar!

Rona Hartner și Florin Pastramă și-au schimbat câteva replici acide. 

Rona Hartner trece prin momente grele, după ce a anunțat divorțul de DJ-ul francez. Artista suferă mult și este mult mai sensibilă atunci când vine vorba de femei care trec prin aceeași situație prin care trece și ea. 

Același lucru s-a întâmplat și atunci când a văzut-o pe Brigitte Pastramă cum plânge la televizor din cauza mariajului cu Florin Pastramă. Rona i-ar fi trimis un mesaj brunetei, iar soțul acesteia a luat foc. 

Afaceristul i-a bătut obrazul artistei, în reality-show „Brigitte și Pastramă”, de la Antena Stars, după ce a citit mesajul trimis de Rona soției lui, potrivit Spectacola.ro

Ce a declarat Rona Hartner


„În primul rând, eu nu mă bag deloc în familia lor, să fie foarte clar, nu mă interesează ce fac. Am văzut-o pe Brigitte plângând la televizor și am fost un pic emoționată pentru că și eu trec printr-un divorț și știu cât de greu este când nu te înțelegi în familie. Îi cer scuze lui Florin Pastramă, poate că l-am înțeles greșit, așa se vedea de la televizor că ea ar fi nefericită. Sper să fie fericiți, mă bucur dacă sunt fericiți”, a declarat Rona Hartner pentru Impact.ro.

Rona susține că i-a cerut scuze și personal lui Florin Pastramă pentru sfaturile pe care i le-a dat lui Brigitte, vizavi de relația lor care a pornit în urma unei emisiuni de televiziune. Artista a atenționat-o pe brunetă că viața reală este diferită față de cea din fermă. 

Ce i-a spus Rona Hartner lui Brigitte


„I-am trimis acum câteva mesaje lui Florin și i-am zis că nu vreau să mă bag sub nicio formă. În orice caz, nu vreau să le stric căsătoria, s-au căsătorit în fața lui Dumnezeu. Singura chestie, pe care i-am spus-o lui Brigitte, acum trei-patru ani, când au fost împreună la ”Ferma vedetelor”, este să nu ia decizii pripite. Totul din cauză că ea imediat s-a căsătorit cu Florin Pastramă. Lucrurile nu sunt ca în Fermă, asta am vrut eu să îi spun: „Vezi că viața din Fermă nu se potrivește cu viața de zi cu zi. În Fermă e o viață, iar în viața reală e o altă viață. Lucrurile sunt diferite”, a continuat artista. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel