Românii au talent: Ce puteți vedea, vineri seara, la PRO Tv

Cea de-a doua ediție a Sezonului 4 a show-lui "Românii au talent" continuă, vineri seara, de la orele 20,30 la PRO Tv. Pe scenă vor urca rapperi, acrobaţi, contorsionişti, păpuşari, dansatori, dar şi numere care vor stârni amuzamentul celor prezenţi.

Și în această seară, pe scenă   noi eroi aşteaptă să fie descoperiţi de o ţară întreagă. În cea de a doua ediţie a show-ului "Românii au talent", telespectatorii vor putea vedea numere emoţionante, amuzante, sau, dimpotriva, extrem de periculoase vor apărea în faţa celor trei juraţi: Andi Moisescu, Andra şi Mihai Petre.

Andra va trăi clipe de groază când va fi pusă faţă în faţă cu unul dintre cele mai negre coşmaruri ale sale: şerpii. Unul dintre aspiranţii la marele titlu se va folosi de un anaconda uriaş în numărul său, iar Andra va fi de-a dreptul îngrozită când acesta se va apropia de masa juriului, cu reptila încolăcită în jurul gâtului.

Rapperi, acrobaţi, contorsionişti, păpuşari, dansatori şi chiar inventatori, toţi dornici să arate că merită să câştige marele premiu în valoare de 120 000 de euro vor urca pe scenă în cea de-a doua ediţie a emisiunii.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel