ROMÂNII AU TALENT 2019, SEMIFINALĂ. Croitoreasa din preselecţii i-a uimit din nou pe juraţi. Mihai Petre: Eşti de poveste

Ana Vasilescu / 17 mai 2019 / 23:59 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

ROMÂNII AU TALENT 2019, SEMIFINALĂ. Ana Maria Pantaze a fost ultima concurentă care a urcat pe scenă, vineri seară, în prima semifinală de la "Românii au talent". Ea a reuşit să-i impresioneze din nou pe juraţi cu vocea sa.

ROMÂNII AU TALENT 2019, SEMIFINALĂ. Ana Maria Pantaze are 39 de ani şi este croitoreasa care în preselecţii a luat GOLDEN BUZZ.  Ea a mărturisit că viaţa ei după preselecţii nu s-a schimbat deloc. Ana continuă să facă ceea ce făcea şi înainte.

"Îmi câştig banii la fel ca înainte. Rochia din semifinală am vrut să mi-o fac singură. Mă simt ca o prinţesă", a spus Ana Maria. 

ROMÂNII AU TALENT 2019, SEMIFINALĂ. Cei patru juraţi au fost, din nou, încântaţi de vocea sa minunată.

"Îmi place că se arată aşa cum e, că e vulnerabilă, că nu joacă nimic. Eşti de poveste, ne arăţi tuturor că visele pot deveni realitate. Ai o voce fantastică", a spus Mihai Pettre. 

ROMÂNII AU TALENT 2019, SEMIFINALĂ. Andi: Eu cred că tocmai pentru că diamantul este neşlefuit îl face şi mai preţios.

Florin Călinescu. Tu trebuie să pleci de aici cu ceva foarte clar în minte. Cel care a creat acest show pentru oameni ca tine l-a creat. Pentru oameni simpli care fac lucruri extraordinare.

Andra: Acesta este doar începutul, uite cât de frumos ai început.

 

VEZI ŞI ROMÂNII AU TALENT 2019, SEMIFINALĂ. Ea este concurenta care l-a cerut în căsătorie pe Florin Călinescu VIDEO


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26