ROMÂNII AU TALENT 2019, SEMIFINALĂ. Ea este concurenta care l-a cerut în căsătorie pe Florin Călinescu VIDEO

Loredana Brumă / 17 mai 2019 / 21:21 Salveaza PDF Comentarii

ROMÂNII AU TALENT 2019, SEMIFINALĂ. Ana Senger este cocurenta care la finalul numărului din semifinala "Românii au talent" l-a cerut în căsătorie pe Florin Călinescu.

ROMÂNII AU TALENT 2019, SEMIFINALĂ. Ana Seiger are 31 de ani, este cântăreaţă şi actriţă şi este din Tel Aviv. Ana este căsătorită cu un român. Ea a fost ce de-a doua concurentă care a urcat pe scena de la "Românii au talent", vineri seară. Ana a interpretat rolul une bătrâne simpatice şi a cântat la pian. Cei patru juraţi au fost impresionaţi de prestaţia sa.

ROMÂNII AU TALENT 2019, SEMIFINALĂ. La finalul numărului său, personajul interpretat de Ana Seiger l-a cerut în căsătorie pe Florin Călinescu. Comentariile juriului nu au întârziat să apară.

Călinescu: "Minunat, excepţional".

ROMÂNII AU TALENT 2019, SEMIFINALĂ. Mihai Petre: "La momentul ăsta noi putem fi cel mult martori. Confirmăm, l-a cerut. M-a emoţionat la început. Să ştii că Florin este cucerit de tine, mi-a spus chiar în timpul numărului. Mâinile tale merg atât de bine pe pian. Eşti uimitoare, l-ai uimit".

"Eu pot să cânt la nunta ta", a spus Andra.

ROMÂNII AU TALENT 2019, SEMIFINALĂ. Vineri seară, a avut loc prima semifinală a emisiunii "Românii au talent".

Prestaţia Anei poate fi urmărită în video de mai jos:

 

VEZI ŞI ROMÂNII AU TALENT 2019. PRIMA SEMIFINALĂ - semifinaliști

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24