România prinde viteză: Internetul de 200 Mbps. Vezi în ce orașe va fi disponibil

ss-internet-speed
ss-internet-speed
Viteza internetului este în general mare în România, printre cele mai bune în Europa. Și lucrurile vor sta și mai bine. S-a lansat cea mai mare viteză de Internet din ţară - Fiber Power 200 Mbps.

În momentul de față România se situează nu numai în topul european al vitezelor maxime de download, ci şi în cel al gradului de acoperire a conexiunilor de peste 100 Mbps. Conform celui mai recent studiu al Comisiei Europene, România se află pe locul 4 în topul ţărilor UE la procentul conexiunilor la Internet fix cu o viteză de peste 100 200 Mbps, media naţională (de 3,1%) fiind de 3 ori mai mare decât cea europeană (1%).

Într-un an s-au dublat utilizatorii care beneficiază de viteze de peste 100 Mbps

Baza de clienţi UPC care beneficiază de conexiuni cu viteze de peste 100 Mbps a înregistrat din luna iulie 2012 până în luna iulie 2013 o creştere de 230%, numărul acestor clienţi ajungând să reprezinte peste un sfert din totalul clienţilor de Internet ai companiei. În plus, conform datelor companiei, în perioada aprilie- august 2013 viteza medie de internet utilizată în Bucureşti a fost de 120 Mbps.

În prima fază, cel mai rapid serviciu de Internet, Fiber Power 200 Mbps, va fi disponibil începând cu data de 2 septembrie în 9 oraşe Bucureşti, Bacău, Cluj-Napoca, Constanţa, Galaţi, Iaşi, Ploieşti, Timişoara şi Sibiu.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel