România, cultivare marijuana. SUA, investiție majoră

marijuana planta
marijuana planta

Americanii vor să cultive cannabis în România.

Aceștia au depus şi un proiect amplu în acest sens. Potrivit unei companii americane, Transilvania ar putea fi gazda unui gigantic centru de tratament cu sere de marijuana, ciuperci, şofran şi castravete amar. Întregul proiect a fost calculat la suma de 150 de milioane de dolari. Ministrul agriculturii susţine că orice investiţie străină pe pământurile noastre este foarte bună. Numai că în România, cultivarea cannabisului este ilegală.

Transilvania ar putea avea cel mai mare centru de tratament cu marijuana. Proiectul vizează nu mai puţin de 30 de hectare.

În Europa, o singură ţară a legalizat, din toate punctele de vedere, marijuana, scrie Observator. Spania. Olanda, Slovenia sau Portugalia sunt state care tolerează consumul şi cultivarea în limita unui număr redus de plante. România, alături de Norvegia, Polona sau Turcia, intră la capitolul "este legal doar în scop medicinal". Numai că este ilegal să cultivi.

[citeste si]

Nu mai vorbim de vreun incendiu care ar putea prăpădi culturile. Un exemplu de efecte avem chiar de la americani.

29 de state americane au legalizat tratamentul cu cannabis. 18 state nu pedepsesc nici consumul. Alte 9, printre care Nevada, California, sau Washington D.C. permit şi cultivarea unui număr limitat de plante.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel