Robert Turcescu, actor într-un film de Tudor Giurgiu despre Servicii

Robert Turcescu apare într-un teaser la viitorul film despre serviciile secrete al regizorului Tudor Giurgiu, intitulat "De ce eu?" și inspirat din cazul procurorului Cristian Panait, care s-a sinucis în 2002.

Întrebat de HotNews.ro ce legătură este între Robert Turcescu și filmul "De ce eu?", regizorul Tudor Giurgiu a precizat că fostul jurnalist B1 TV își joacă propriul rol de jurnalist, dar "rolul este foarte mic – moderează un talk-show", chit că la vremea când se petrece acțiunea Turcescu nu realiza talk-show-uri, iar dezbaterea TV din film este "imaginară".

Potrivit regizorului, o dată de lansare pentru acest film nu a fost încă stabilită, dar că va fi trimis spre selecție la Festivalul de film de la Berlin, din februarie anul viitor.

"Am terminat un prim trailer pentru film, de fapt e un fel de teaser care sa va faca curiosi pe mai departe. Altfel, sper sa-l vedem curind pe marile ecrane. Sa nu ma-ntrebati cind va fi gata, ca nici eu nu stiu Stati insa prin preajma, zilele urmatoare revin cu alte stiri si noutati despre film", a scris Tudor Giurgiu pe blogul său. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel