ROBERT TURCESCU, ofițer acoperit. ION CRISTOIU: "Se va întoarce în presă!"

Ion Cristoiu a declarat la emisiunea "Jocuri de putere" de pe Realitatea că Robert Turcescu, în situația cu ofițerul acoperit, "a făcut un joc operativ".

Jurnalistul Ion Cristoiu a explicat că Robert Turcescu i-a spus procurorului general că nu a încălcat nicio lege.

"Din câte îmi dau eu seama, domnul Turcescu va reveni în presă. Nu știu însă unde", a declarat Ion Cristoiu. Acesta a adăugat faptul că Robert Turcescu nu va reveni în momentul actual, deoarece este campanie electorală.

"Sigur a făcut un joc operativ. În legătură cu domnia sa, toți colegii mai tineri din presă au făcut o mare greșeală. S-a vorbit că el ar fi fost ofițer acoperit să îl spioneze pe Oancea", ceea ce, a sugerat acesta, e neadevărat.

"Robert Turcescu a  avut acoperire de presă, nu acoperire în presă. Ofițerul acoperit al unui serviciu este folosit cu o profesie, ca cea de jurnalist, pentru a putea pătrunde în alte medii, în care nu pot pătrunde oameni obișnuiți", este de părere Ion Cristoiu.

Citește și: Robert Turcescu, ofițer acoperit. Codrin Ștefănescu: Ori e dus cu pluta… Dana Grecu: Vă faceți că nu înțelegeți?

Astfel, în opinia acestuia, dacă un jurnalist cunoscut este ofițer sub acoperire nu este o problema "pentru că își face treaba în altă parte", a spus acesta la Realitatea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel