Rita Mureșan, despre lupta cu kilogramele: Să-mi tai gâtul?

Rita Mureșan a pierdut lupta cu kilogramele. Prezentă în platoul emisiunii Teo Show, creatoarea de modă a vorbit deschis despre problemele de greutate pe care le are acum și mărturisește că încă își mai face rugăciunea pentru pierderea kilogramelor. 

“Nu s-au schimbat foarte multe lucruri în viața mea, nici măcar din punct de vedere al dietei, tot nu mai mănânc carne, tot legume și fructe mănânc. Nu cred că are legătură cu asta. Eu sunt o persoană care de-a lungul ultimilor cinci ani cred că am marcat viața multor oameni nu prin fizicul meu, ci prin mesajul meu.

Rugăciunea pentru pierderea kilogramelor o fac și acuma. Sunt convinsă că fiecare dintre noi are soluții… Această luptă cu kilogramele, mie nu îmi place să spun luptă că nu mă lupt cu nimeni, această luptă a femeilor cu kilogramele este, de foarte multe ori, pusă în acest context social, cum te vede celălalt sau cum se uită la tine…. Să nu fim ipocriți, să nu spun că eu nu mi-aș fi dorit să fiu toată viața subțire, dar dacă nu s-a putut, ce să fac acuma? Să-mi tai gâtul? Ce pot să fac? Eu știu exact prin ce am trecut, știu exact care a fost momentul care mi-a declanșat emoția, m-a făcut să sufăr. Și suferința aduce, câteodată, și kilograme în plus, așa cum aduce și kilograme în minus. Corpul meu nu-l înțeleg, uneori am slăbit foarte multe kilograme, alteori am luat foarte multe kilograme. Unii slăbesc kilograme din cauza stresului, alții pun kilograme din cauza stresului. Eu le-am făcut pe amândouă”, a spus creatoarea de modă Rita Mureșan, în direct, la Teo Show. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel