Rezultate alegeri locale 2020. Cristoiu: EXAGERARE!

Ion Cristoiu
Ion Cristoiu

Ion Cristoiu are o serie de observații după alegerile locale de duminică.

„Trebuie să remarcăm un lucru. Aşa cum trebuia şi era de aşteptat, numai numărătoarea voturilor şi rezultatele finale ne pot spune ceva despre ceea ce s-a întâmplat pentru că în foarte multe locuri rezultatul final a depins de câteva sute de voturi”, a spus Ion Cristoiu.

În opinia sa, cuvântul revoluţie este folosit în mod exagerat în concluziile scrutinului de duminică, susţinând că votul nu a fost împotriva PSD sau pentru USR.

„De ce au pierdut? Cred că din acest punct de vedere asistăm la o exagerare a ceea ce s-a întâmplat din punct de vedere politic. Cuvântul revoluţie este o prostie. (...) Avem de-a face cu un vot nu în favoarea USR-PLUS, ci cu un vot împotriva primarului în exerciţiu care i-a nemulţumit pe cei din oraş nefăcând mare lucru. Este limpede că în marea majoritate a cazurilor am avut de-a face nu cu un vot politic la primării, ci cu un vot chiar pe primari”, în opinia lui Ion Cristoiu.

„Nu s-a schimbat nimic la nivelul clasei politice şi a mentalităţii în condiţiile în care a fost votat un mort, un primar care îşi bătea fiica într-o înregistrare video”, a susţinut publicistul.

Ion Cristoiu mai spune că, acum, cel mai mare risc este să ne pierdem luciditatea şi să identificăm greşit problemele crezând că bate vântul schimbării sau avem de-a face cu o revoluţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel