EXCLUSIV  Revoluția pașnică a început. Protestatarii au trecut la alt nivel: ce vor să facă

Tudor Cârstoiu
Tudor Cârstoiu

Tudor Cârstoiu, tânărul care a demisionat pentru a-și dedica tot timpul protestelor din Piața Victoriei, a spus că a venit momentul unei revoluții pașnice.

În exclusivitate pentru DC News, protestatarul a explicat ce înseamnă revoluție pașnică.

”Revoluție pașnică înseamnă să facem o schimbare de mentalitate și să dăm jos acest guvern în mod pașnic, fără violență. Acest lucru se poate face prin mai multe moduri: prin proteste, prin nesupunere civică, adică să traversăm încontinuu pentru a bloca traficul, se poate face prin tot felul de scandări, prin a nu mai plăti taxe și impozite, se poate face prin blocarea intersecțiile. Practic, vorbim despre toate modurile care nu sunt violente, dar care creează haos în locul respectiv pentru a produce o schimbare”, a zis Tudor Cârstoiu pentru DC News.

Tudor Cârstoiu a demisionat. Era specialist în marketing la o mare corporație. A făcut-o pentru că nu mai vrea să plece din Piața Victoriei. Își dorește să rămână acolo până când PSD și ALDE vor fi istorie. Tudor Cârstoiu a explicat în exclusivitate pentru DC News de ce a demisionat.

Ți-ai dat demisia de la o importantă corporație. De ce ai decis să pleci?

Am demisionat pentru că, în acest moment, suntem conduși de un grup infracțional organizat, iar rolul meu de cetățean vine înaintea rolului meu de angajat și contributor la bugetul român. Cei din firmă m-au încurajat și mi-au zis că este foarte bine ce fac, ținând cont că tot ce fac este pentru România. În acest moment, toate resursele mele trebuie să fie îndreptate pentru a opri acest grup infracțional organizat în a mai conduce țara. Practic, mi-am dat demisia pentru a merge într-un fel de război. Vreau o altă România, iar pentru acest lucru mă implic total în activism civic și politic. Voi face tot ce consider că este mai bine pentru țara noastră.

Merită?

Da, mă face împlinit! Citiți continuarea aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel