REȚETE DE POST. Fasole bătută cu ceapă călită

REȚETE DE POST. Fasole bătută cu ceapă călită. Rețeta perfectă în post. Fasolea bătută cu ceapă călită este o adevărată încântare, când felurile de mâncare sunt destul de limitate în post. Se face rapid și merge excelent cu murături. Iată rețeta.

Ingrediente

- 600 g fasole albă boabe

- 3 morcovi

- 3 cepe

- 10 căței de usturoi

- o lingură de bulion

- 2 cepe

- 50 ml ulei

Vezi și: REȚETE DE POST. Supă de găluște de post

Cum se prepară

REȚETE DE POST. Fasole bătută cu ceapă călită. Rețeta perfectă în post. Fasolea se pune la inmuiat in apa rece, care să o depașească cu o palmă și se lasă de cu seara până a doua zi. A doua zi, fasolea se scurge de apa în care a stat și se pune la fiert de trei ori cu apă proaspătă.

REȚETE DE POST. Fasole bătută cu ceapă călită. Rețeta perfectă în post. Apoi, se lasă la fiert în a patra apă, se ia spuma cu o paletă și, când dă în clocot, se adaugă în oală curățate și întregi cele trei cepe și morcovii.

REȚETE DE POST. Fasole bătută cu ceapă călită. Rețeta perfectă în post. După ce au fiert, se scot legumele, iar fasolea se scurge într-un alt vas. Se adaugă un polonic din zeama în care a fiert și usturoiul curățat și zdrobit, scrie retetepractice.ro. Se mixează bine și se pune sare după gust.

Vezi și: REȚETE DE POST. Orez prăjit cu legume

REȚETE DE POST. Fasole bătută cu ceapă călită. Rețeta perfectă în post. Pentru ceapa călită se taie cele 2 cepe peștișori, se călește în ulei și după ce s-a înmuiat bine și este ușor caramelizată, se pune bulionul. Se amestecă și se trage de pe foc, apoi se pune peste fasolea bătută. Se servește cu murături.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel