Ai nevoie de: făină (140 g), zahăr pudră (100 g), unt (100 g), ouă (2), stafide (100 g), esență de vanilie (1), un praf de sare.
Cum se prepară:
- untul trebuie să fie moale, la temperatura camerei, se amestecă cu zahărul pudră - se amestecă cu o spatulă.
- se adaugă pe rând câte un ou și se amestecă cu un tel.
- se adaugă un praf de sare și esența de vanilie.
- adăugați toată făina, amestecați bine.
- adăugați stafidele, amestecați iar cu spatula.
Tot ce mai trebuie să mai faceți este să încălziți cuptorul. În acest timp, puneți o foaie de copt pe tava de cuptor și adăugați, cu o linguriță, din conținut în tavă. Lăsați distanță între fursecuri pentru că ele se vor întinde.
Le lăsați la cuptor doar 10 minute, la 200 de grade, și sunt gata și delicioase.